Betaalbaar juridisch advies

Zit je in een ingewikkeld conflict, of weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of wil je simpelweg weten wat je rechten en plichten zijn? We begrijpen dat elke situatie anders is. Wat er ook speelt, je hebt dan behoefte aan helder, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. In deze moeilijke tijden zijn we er graag voor je met betaalbaar juridisch advies op maat.

 

Na meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur hebben we gezien dat veel juridische zaken tegenwoordig makkelijk via het internet geregeld kunnen worden. Daar maken we dan ook handig gebruik van. Door een vereenvoudiging van onze dienstverlening en veel zaken via e-mail te communiceren kunnen we dan ook juridisch advies van dezelfde kwaliteit aanbieden tegen een veel lagere prijs. Dat scheelt iedereen tijd. En bespaart jou geld!

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden, of wil je je zaak graag even aan ons voorleggen? Bij ons is het eerste gesprek altijd gratis! Als je hieronder je contactgegevens achterlaat nemen we graag spoedig contact met je op.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
  Betaalbaar Juridisch Advies

  Betaalbaar juridisch advies arbeidsrecht

  Heb je hulp nodig bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Of heeft er zich bij je op de werkvloer een arbeidsongeval voorgedaan? Wat er ook aan de hand is, we ondersteunen je met betaalbaar juridisch advies voor alles op het gebied van arbeidsrecht. Denk daarbij aan arbeidsongevallen, transitievergoedingen, concurrentiebeding, ontbinding arbeidsovereenkomst, ZZP’ers, loonvorderingen en nog veel meer.

  Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Laat hieronder je contactgegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!
   Tarieven

   Het eerste contact is altijd gratis.

   Voor arbeidsrecht:

   90

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Voor uitkeringen:

   60

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Betaalbaar juridisch advies uitkeringen

   Ben je als particulier in de ziektewet beland? Of doet een van de werknemers van je bedrijf een beroep op de wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA)? Wat je zaak ook is, we bieden betaalbaar juridisch advies voor alles wat te maken heeft met uitkeringen. Denk daarbij aan de werkloosheidswet (WW), wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering (WAO), wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA), ziektewet (ZW), wet arbeidsong. jonggehandicapten (Wajong) en alle andere uitkeringen.

   Voor alles wat te maken heeft met uitkeringen rekenen we het vaste, lage tarief van 60 euro per uur. Zo weet u vooraf precies wat u te wachten staat. En dat is wel zo fijn!

   Kortom, ben je toe aan eerlijk, betrouwbaar, deskundig en betaalbaar juridisch advies? Laat via onderstaande button je contactgegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

   Neem contact op
   Hamerbijl 39 4906 LJ, Oosterhout