Bezwaar maken tegen beslissing UWV

Ben je het niet eens met een beslissing van het UWV? Bijvoorbeeld omdat je uitkering is afgewezen, stopgezet, ingetrokken, teruggevorderd of gewijzigd. In de meeste gevallen heeft een beslissing verregaande financiële gevolgen. We snappen daarom als geen ander dat je dit goed geregeld wilt hebben. Gelukkig kun je in dat geval bezwaar maken tegen de beslissing van het UWV. Echter zijn uitkeringszaken vaak erg complex. Het is daarom een goed idee om de hulp in te schakelen van een ervaren jurist die zich verdiept in je persoonlijke zaak. Als juridisch adviesbureau krijgen we bijna dagelijks te maken met bezwaren tegen het UWV. We helpen je dan ook graag om bezwaar te maken tegen de beslissing van het UWV.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
  Bezwaar maken tegen beslissing UWV

  Juridisch advies bij bezwaar maken

  Omdat we het ingrijpende belang van deze beslissingen begrijpen, willen we de juridische hulp die we daarbij bieden voor iedereen toegankelijk maken. We werken dan ook met het lage tarief van 60 euro per uur voor alles wat te maken heeft met uitkeringen. Daarbij komt ook nog eens dat het eerste contact altijd gratis is. Op die manier weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo prettig in deze moeilijke tijd!
   Tarieven

   Het eerste contact is altijd gratis.

   Voor arbeidsrecht:

   90

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Voor uitkeringen:

   60

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Juridische hulp bij bezwaar maken UWV

   Let wel op! Er is een wettelijke termijn waarbinnen je bezwaar kunt maken tegen een beslissing van het UWV.  Deze bedraagt meestal 6 weken, maar kan in sommige gevallen zelfs maar 2 weken zijn! Het is dus belangrijk om snel te handelen. Nu begrijpen we dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Zeker als er ook nog eens tijdsdruk op staat. Geen zorgen! We helpen je graag om bezwaar te maken tegen een beslissing van het UWV.

   Kortom, wil je bezwaar maken tegen een beslissing van het UWV en heb je de hulp van een ervaren jurist nodig? Laat dan hieronder je contactgegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

   Neem contact op
   Bezwaar maken tegen beslissing UWV