Ontbinding arbeidsovereenkomst

Heeft je werkgever gekozen voor een ontbinding van je arbeidsovereenkomst? We begrijpen dat dit een ingrijpend moment in je leven kan zijn. Juist daarom is het belangrijk om niet in paniek te raken. In plaats daarvan is het een goed idee om de hulp in te schakelen van een ervaren juridisch adviseur. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is. Daarnaast bespaart het je veel stress en onzekerheid waar je niet op zit te wachten.

Meestal is het nog mogelijk om samen met je werkgever tot een oplossing te komen. In dat geval teken je samen een zogenaamde vaststellingsovereenkomst. Daarmee is de ontbinding van de arbeidsovereenkomst direct geregeld. Je hoeft dan niet naar de rechter en bovendien heb je zelf ook nog wat in te brengen over de condities van het ontslag. Let er dan wel op dat deze overeenkomst WW-veilig is! Dit is namelijk van belang voor een eventuele uitkering. We zoeken graag voor je uit of dit in jouw situatie goed geregeld is.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
  Juridisch advies ontbinding arbeidsovereenkomst

  Als je er niet samen met je werkgever uitkomt zal hij een ontbinding van de arbeidsovereenkomst moeten aanvragen bij de kantonrechter. Deze ontbindingsprocedure wordt ingeleid met een schriftelijk ontbindingsverzoek. Daarna krijgen beide partijen de gelegenheid om een verweerschrift in te dienen.Tot slot vindt er een zitting plaats bij de kantonrechter waarbij je je standpunten nog eens kunt toelichten. Om de kans op een goede uitkomst te vergroten is het belangrijk om je standpunten tijdens de hele procedure goed naar voren te laten komen. We helpen je hier graag bij. Als juridisch adviseur zijn we namelijk gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagrecht. We weten dan ook precies hoe de procedures van de kantonrechter werken. We zorgen hierbij voor een verweerschrift dat je argumenten goed vertegenwoordigt en staan je bij met juridisch advies dat je verder helpt. Op die manier werken we samen aan de beste uitkomst.
   Tarieven

   Het eerste contact is altijd gratis.

   Voor arbeidsrecht:

   90

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Voor uitkeringen:

   60

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Juridische hulp ontbinding arbeidsovereenkomst

   We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen. Daarna werken we met het vaste, lage tarief van 90 euro per uur voor alles wat te maken heeft met arbeidsrecht. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo prettig! Als je hieronder je gegevens achterlaat nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

   Neem contact op
   Ontbinding Arbeidsovereenkomst