Verweer ontbinding arbeidsovereenkomst

Dat je dit nu leest, betekent waarschijnlijk dat je helaas te maken hebt met een ontbinding van je arbeidsovereenkomst. We begrijpen dat dit een ingrijpend moment in je leven is dat grote gevolgen met zich meebrengt. Je wil dan natuurlijk dat het goed geregeld is. Hier komt vaak veel stress en onzekerheid bij kijken. Maar als je het beste uit deze vervelende situatie wil komen is het beter om het hoofd koel te houden. Het kan daarom een goed idee zijn om professionele hulp in te schakelen van een ervaren juridisch adviseur.

Het is goed om te weten dat je tot een uitspraak van de kantonrechter nog een minnelijke regeling kunt treffen met je werkgever. Doordat je hierbij samen het dienstverband beëindigt hoeft je niet naar de rechter en heb je zelf ook nog wat in te brengen over de condities van het ontslag. Maar als de zaak toch bij de kantonrechter belandt zul je een officiële procedure ingaan. Een belangrijk onderdeel om je hierbij als werknemer te verdedigen is het verweerschrift. Om je kansen op een goede uitkomst van de procedure zo groot mogelijk te maken is een goede opstelling van het verweer essentieel.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
  Bezwaar maken tegen beslissing UWV

  Verweer ontbinding arbeidsovereenkomst

  Als juridisch adviseur zijn we gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslagrecht. Daarom weten we als geen ander wat de procedurele en inhoudelijke vereisten van het verweer van de aanvraag ontbinding arbeidsovereenkomst zijn. We helpen je dan ook graag bij het opstellen van je verweerschrift. Hierbij zorgen we ervoor dat je tegenargumenten voor het ontslag ijzersterk naar voren komen. Maar ook bij de mondelinge behandeling bij de kantonrechter staan we je graag bij met juridisch advies dat je verder helpt. Zo proberen we samen om het ontslag te voorkomen of een optimale vertrekregeling te bewerkstelligen.
   Tarieven

   Het eerste contact is altijd gratis.

   Voor arbeidsrecht:

   90

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Voor uitkeringen:

   60

   (Prijs per uur excl. BTW)

   Juridische hulp bij verweer aanvraag ontbinding arbeidsovereenkomst

   Omdat we de impact van deze beslissingen begrijpen, willen we de juridische hulp die we daarbij bieden zo laagdrempelig mogelijk maken. We hanteren daarom het lage tarief van 90 euro per uur. Daarbij komt ook nog eens dat het eerste contact altijd gratis is. Op die manier weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. En dat is wel zo prettig in deze moeilijke tijd!

   Benieuwd geworden hoe we je kunnen helpen bij jouw verweer voor de aanvraag ontbinding arbeidsovereenkomst? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen we spoedig contact met je op.

   Neem contact op
   Juridisch advies ontslag